Δικηγορία

Εργάζεται ως δικηγόρος εμπορικών και βιομηχανικών εταιρειών.

1997-2019: Δικηγορεί σε δικό της γραφείο στην Αθήνα ειδικευόμενη, πέραν του εμπορικού δικαίου και σε θέματα δικαίου του περιβάλλοντος και της χωροταξίας.

Έχει χειριστεί με επιτυχία σημαντικές υποθέσεις στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την διάσωση ελεύθερων και κοινόχρηστων χώρων, μεταξύ των οποίων:

– της αναδασωτέας έκτασης των Τουρκοβουνίων στο Ψυχικό
– του φυσικού περιβάλλοντος της νήσου Τήνου και
– του αισθητικού δάσους της νήσου Σκιάθου από τη χωροθέτηση πυλώνων υψηλής τάσης
– του πρώην κτήματος Θων στον Δήμο Αθηναίων
– του Άλσους του Δήμου Βριλησσίων (πρώην Ναυτικού Οχυρού) από τη χωροθέτηση εργοστασίου υψηλής τάσης εντός του
– του χερσαίου και θαλασσίου οικοσυστήματος του Κόλπου της Γέρας Λέσβου από την εγκατάσταση δεξαμενών υγρών καυσίμων κλπ

2001-2005: Συνεργάστηκε ως δικηγόρος με το «Επιμελητήριο Περιβάλλοντος και Βιωσιμότητας», υπό τον Πρόεδρο και επίτιμο Αντιπρόεδρο του Ε΄ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας κ. Μ. Δεκλερή.

2004-2006: Συνεργάστηκε ως νομική σύμβουλος της Γενικής Γραμματείας Ολυμπιακών Αγώνων του Υπουργείου Πολιτισμού στην επεξεργασία του νομοσχεδίου για την βιώσιμη ανάπτυξη και κοινωνική αξιοποίηση των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

2013-2015: Μέλος της Επιτροπής Προμηθειών Υγείας του Υπουργείου Υγείας 

όπου ασχολήθηκε :

  • Με την κατάρτιση του Προγράμματος Προμηθειών και Υπηρεσιών των Ν.Π.Δ.Δ. και Ν.Π.Ι.Δ. του Υπουργείου Υγείας, με τον καθορισμό των διαγωνιστικών διαδικασιών των ανωτέρω, με την κατάρτιση και τον έλεγχο του ετήσιου προϋπολογισμού δαπανών για την υλοποίηση του Προγράμματος προμηθειών και Υπηρεσιών  Υπουργείου Υγείας, με την έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών προϊόντων και υπηρεσιών για τους διαγωνισμούς του Υπουργείου Υγείας.

The origin of breaks in the united states are rooted in the days of agriculture when students would take summer off to dissertation help service work at their family farms.