Ζωή Ράπτη: Η Νέα Δημοκρατία εναντίον της βίας

Της Ζωής Ράπτη Δικηγόρου, LLM*

 

Η οργάνωση Ρουβίκωνας αποτελεί την ημιεπίσημη έκφραση του παρακράτους. Όπως αποδεικνύει η δράση της και η κρατική απροθυμία να ασχοληθεί σοβαρά μαζί της, αυτή η ομάδα που ειδικεύεται στη βία πρέπει να έχει λάβει σημαντικές εγγυήσεις για τον μη σοβαρό κολασμό των σοβαρότατων πεπραγμένων της.

Πρόσφατα, ο Ρουβίκωνας εκτόξευσε ευθεία απειλή εναντίον του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη προαναγγέλλοντας τη διάπραξη τρομοκρατικής ενέργειας σε βάρος του. «Ό,τι είναι να πούμε στον Μητσοτάκη θα του το πούμε από κοντά και σύντομα», έγραψε σε διαδικτυακή ανάρτησή του ένας από τους διοικητές του «τάγματος εφόδου» που διεκδικεί μερίδιο της κρατικής εξουσίας.

Φυσικά, όλοι αυτοί και οι όμοιοί τους λησμονούν το θάρρος και το  ήθος  των στελεχών της ΝΔ που δεν έσκυψαν το κεφάλι ούτε σε παρακρατικούς ούτε σε τραμπούκους ούτε σε πιστολάδες τρομοκράτες που σήμερα είναι έγκλειστοι δια βίου και παρακαλούν την ελληνική δημοκρατία να τους χορηγήσει ακόμα μία άδεια.

Ο Παύλος Μπακογιάννης και τόσοι άλλοι από την παράταξή μας έχασαν τη ζωή τους μαχόμενοι υπέρ της πατρίδας εναντίον της βίας και του εγκλήματος, χωρίς να σκεφτούν ούτε στιγμή οτιδήποτε άλλο εκτός από το καθήκον τους,  που δεν  ήταν  άλλο από την υπεράσπιση των ιδεών της ελευθερίας και της δημοκρατίας.

Ο Κωστής Χατζηδάκης, ο Γιώργος Κουμουτσάκος και εκατοντάδες άλλα στελέχη της ΝΔ κυριολεκτικά μάτωσαν στον αγώνα για τη δημοκρατία και δεν έσκυψαν το κεφάλι στους θρασύδειλους οπαδούς της βίας.

Η Νέα Δημοκρατία δεν κάμπτεται. Ο κόσμος της δεν φοβάται. Ο αρχηγός της έχει πληρώσει προσωπικό τίμημα στην πάλη εναντίον των πάσης φύσεων συμμοριών που λυμαίνονται τον τόπο και δεν πρόκειται να υποχωρήσει ούτε χιλιοστό από τις απόψεις του, επειδή έτσι θέλει μια ομάδα εξυπηρέτησης σκοτεινών συμφερόντων.

Ένα είναι βέβαιο: τέτοιου είδους συμπεριφορές, δηλώσεις και απειλές φέρνουν τη Νεα Δημοκρατία

ολοένα και εγγύτερα στην  αυτοδυναμία.

 

*Η Ζωή Ράπτη είναι Γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας- Κόμματος στη Νέα Δημοκρατία

 

πηγή http://dikaiosinisimera.gr/2018/06/07/%CE%B6%CF%89%CE%AE-%CF%81%CE%AC%CF%80%CF%84%CE%B7-%CE%B7-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B1-%CE%B5%CE%BD%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BF%CE%BD-%CF%84%CE%B7/